POSTAT I: Allmänt

... NEVER STOP DREAMING

Bild: Emelie / Iphone via InstaQuote-appen.
 
Det är alltid kul att kunna välja egen bakgrund, text, textstil m.m på InstaQuote än att ta/kopiera ens bild :) Förresten, hej fredag! Denna vecka har varit en lugn vecka med andra ord, då jag hade gått och blivit förkyld. Först trodde jag att det berodde på att jag började reagera på pollen, men så var fallet inte. En vanlig förkylning var det, men det hindrade mig inte att jobba hemifrån. Nu börjar förkylningen iallafall tyna bort! Lilla Flora ligger intil mig medan jag bloggar, och Spero ligger i soffan skulle jag tro.
 
Dagarna går fort att sommaren snart är här. Det blir varmare för varje vecka, typ. Då innebär tre det födelsedagar att fira! Min kärlek, min syster och min gudson. 10 maj, 16 maj och 7 juni. Mycket händer framöver. Det blir alltid så! Men jag ser fram emot dessa dagarna. Då får jag ju handla, slå in paket och dylikt. Det är då man ser till att ge dem det bästa. :)
 
 
Häromdan hittade jag den coolaste t-shirt för mini, från Cheap Monday. Jag hade försökt få tag i en ända sedan Isak var liten, men rätt storlek fanns aldrig tillgängligt. Tills nu. Det är inte en födelsedagspresent till Isak, han bara får den av mig! Mosters gosse skall vara cool. ;)
 
 
Jag har även äntligen haffat ett par fina ballerinaskor. Nu behöver jag inte stressa att hitta ett par.
 
Foto: Mamma, som mmsade.
 
För tre dagar sedan födde mina föräldrars katt, Moa, sex hela kattungar. Vi har aldrig haft så många kattungar. En gång var det 4 men ena var dödfödd. Sedan alla andra gånger var det oftast två eller bara en. Men nu är det sex hela kattungar. Rekord i familjen Karlsson. ;) Fyra svarta md lite inslag av det gråa och två svartvita. Skall åka ut till landet imorgon och hälsar på. Mysigt!
 
Imorgon bitti skall vi åka ner till Faringe (Thun's) och shoppa. Har tänkt kolla efter typ träningskläder, joggningskor, presenter och så absolut nagellack. Sedan måste vi fixa deklaration, dubbelkoll och dylikt. Tvätt står även på schemat. Sedan är det fotojobb på nattklubben Pulz imorgon kväll. En händelsefylld lördag blir det. Ha det så fint! :)
 
 

POSTAT I: Dagbok

... CREATE A SMILE & THE WORLD WILL FALL IN LOVE

Foto: Emelie / Iphone
 
En sådan regnig tisdag som är alldeles grå här i Uppsala, det smattrar regn på takfönstret här i rummet. När jag lämnade hemmet i Östhammar imorse var det soligt och varmt, det var då jag tog med det soliga i mitt humör hit. Så det gråa därute stör inte alls! Förutom att jag önskar jag hade tagit med paraply... :)
 
Det närmar sig slutet av mitt projektarbete. Som jag har berättat om, jag har hållit på och göra ny verksamhetsberättelse för 2012 sedan januari. Omslagen är iallafall klara, det är bara små delar kvar som jag får vänta på. Jag kan visa omslagen här som jag gjort, och min teamledare är nöjd då han ofta säger "Bra jobbat!" och dylikt. Vi får se vad jag får jobba med efter att ha gjort dessa klart. :) Den till vänster är även med mina egna bilder, som jag tog under konventet i november på Fyrishov. Till höger, ur en bildbank som vi har här på jobbet.
 
 
 Ja, jag har egentligen inte så mycket att komma med idag. Ikväll blir det iallafall träning! :)
Ha en fin tisdag oavsett väder.
 
 
 

POSTAT I: Allmänt

... RAINY FRIDAY

Foto: Emelie / Nikon
 
Åh, vår älskade men regniga fredag. Idag blev det att jobba hemma, väldigt lugnt. Sedan passade man på att gå till områdets kontor för att hämta ut nycklar till vårt garage, Hoa lär inviga garaget redan ikväll. :) Jag provade även idag med att väcka kameran, jag hade nästan glömt hur man gjorde men allt satt kvar djupt i minnet! :) Bara några testbilder blev det, får se när jag kör en riktig fotodag.
 
När Hoa kommer hem så åker vi nog och handlar, det står sparris soppa och baguette på middagschemat. Den godaste soppan i min värld, då jag är lite skeptisk att prova fler andra soppor. Jag är egentligen inte så mycket för soppor, det. Sedan tänker jag passa på att hämta ut paketet, med långkjolar och dylikt. De kom redan idag, men de får nog vänta ett bra tag i byrån innan jag kan premiäranvända dem.
 
Inga planer under helgen iallafall. Inte mer än det vanliga: Tvätt och träning. :) Föräldrar ska komma förbi och hämta vår stora matta, som stod i vardagsrummet förut. Vi vill ha en ny, så vi skänker bort mattan till dem. :) En lugn helg räknar vi med, alltså. Om något annat inte dyker upp, förstås.
 
Trevlig helg!
 

POSTAT I: Dagbok

... 11 APRIL 2013

Imorse råkade jag hitta min kors-örhänge i väskan. Jag har glömt bort att jag hade den eller att den ens fanns där och eftersom jag har töjda öron så örhängen är inget man ofta tänker på. Så jag använder den idag. Man känner sig en aning finare då, den har t.o.m blivit sliten så utseendet på den har blivit coolare, haha. :)
 
 
Igår satt jag och jämförde ett par bilder, vilket var riktigt roligt. Det gäller mina ögonbryn. Jag var tyvärr en av dom som hade "nästan-inga-ögonbryn" samtidigt var dom väldigt glesa också. Men jag beslöt ändå att sluta noppa, använda istället ögonbrynskniv och spara ut. Jag vet inte hur lång tid det har tagit mig men ja, ni kan se skillnaden... Haha. Före-bilden måste vara från maj 2011, tror jag. Att vara ögonbrynlös är inget man kan rekommendera. ;) Man önskar ju att man hade aldrig börjat noppa för mycket också. Lätt att vara efterklok. ;)
 
 
 Ja, jag sitter annars på jobbet denna soliga torsdag. Rätt lugnt då jag väntar på vår idrottschef som skall komma med rättningar i en verksamhetsberättelse som jag har hållit på och jobbat med sedan januari. Jag gör layout, bilder och redigerar text i en katalog, om ni undrar. :)
 
Eftersom det brukar vara rätt lugnt så hinner jag faktiskt att blogga, vilket jag skall försöka göra.
Precis som en gång i tiden... :) Även när det gäller min älskade systemkamera, den har legat och sovit i flera månader nu. Det är snart dags att väcka den igen nu när våren är här. Jag skall försöka återuppta det här. :)
 
 

POSTAT I: Inköp

... LÅNGKJOL

På sistone har jag blivit sugen på att äga ett par långkjolar. Jag föredrar egentligen långklänningar, men ville också ha långkjolar i ägo så man kan variera med toppar till dessa. Så jag beställde häromdan ett par, en i helsvart och ett i leopardsmönster. Jag råkade även hitta den här skjortan utan ärmar, gissa om jag föll pladaskt för den här? Den kändes så jag. De kommer inte förrän i slutet av månaden, man får hoppas att de sitter bra på mig då. :)
 
 
I år måste jag hitta nya ballerinaskor. Ifjol var jag på jakt, men dock lite för sent då det fanns bara dom fula eller små storlekarna kvar. Så, i år, då jäklar ska jag ge mig ut på jakt för att hitta dom bästa. Äger typ bara converseskor och kängor hemma... Man tänker lätt ofta "Man kan köpa det senare..." men då failar man ju bara. Men dock inte bara ballerinaskor, jag vill även ha snygga joggningskor som man kan träna ute eller promenera i. Jag är väldigt, väldigt, väldigt kräsen gällande sådana skor, jag har tittat på olika i kanske 2 månader nu och ej bestämt mig än. Det skall också vara ett bra pris. :) Ja, inget är lätt, det!

POSTAT I: Övrigt

... NEW DESIGN

  Foto: Emelie / Instagram
 
Nu har man pysslat om bloggen. Hoppas att jag håller igång med att blogga framöver! :)
Ha en fin onsdag, ni.
 

POSTAT I: Hem & Inredning

... BALKONGSTANKAR INFÖR VARMARE DAGAR

Bilder: IKEA & Jula.
 
Nu när våren närmar sig fort, det känns i luften då det blir varmare nu. Då är det dags för att tänka lite på balkongen, göra den i ordning igen och dylikt. Vi har redan lessnat på den gråa mattan och allt som finns där just nu. Vi vill skaffa nya möbler, från IKEA som har ett bra pris. Något jag nog kommer att lägga pengar jag fick i födelsedagen på. Även fixa trallgolv till balkongen. Vi hade tänkt välja trall ifjol, men vi hade inte tittat igenom och att det kostade en hel del. Det var innan jag fick mitt jobb. Så i år kan det eventuellt gå an, vi måste bara räkna hur många plattor man behöver till just vår balkong m.m. Lite att tänka på.
 
Bild: Balkongbloggen.com
 
Jag blev inspirerad när jag googlade runt under balkonginspiration, då såg jag den här bilden från Balkongbloggen.com. Kanske man kan låta bli att lägga en eller två rutor tomma i hörnet av balkongen för att ge plats för vita dekorationstenar och ett par krukor där? Skulle vara sjukt fint!
 
Jag vill egentligen också ha ett sorts planteringsbord i mörkbrunt som möblerna, men jag vet inte riktigt. Vart ska jag annars pyssla/plantera om blommorna till balkongen då? Jag kommer nog på det. :)
Sedan skulle jag försöka lägga till ljuslyktor m.m i vitt och glada färger. :)
 
Såhär såg vår balkong ut i somras ut.
 
Vi får se om det blir så eller ändrade planer. Ha det så fint! :)
 




"The most beautiful thing you can put on a human is a smile."



- With Love -