POSTAT I: Dagbok

... LIVSTIL

Foton: Emelie / Iphone, 2013
 
Hallå världen därute. Nu fick jag lust åter i fingrarna, att blogga lite. Rullar livet annars på för er?
Det gör det för mig. Jag sitter just nu på jobbet och läget är lugnt. Jag sitter här med träningsvärk i magen och axlar efter gårdagens träning.
 
I början av september började jag träna och jag hade inte tränat på flera år + jag avskydde att gå på idrottlektionerna under gymnasietiden som många andra. Jag ville inte vara svettig alls och tyckte det var sjukt jobbigt. Jag brydde mig inte, typ. Men den här gången skulle jag svettas ordentligen, för min egen skull! Redan första gången svettades jag och det gillade jag. Då visste man att man hade gjort ett tillräckligt jobb.
 
 Jag var en av dom som hade kass kondition och hade sådana tankar "Kommer det att ge resultat snabbt eller inte?" men självklart, det ger resultat men låt det ta sin tid. Det var bara att svälja tålamodet och efter ett tag börjar det komma feedback på det man gjort. Får man höra något positivt som gett resultat av träningen, åker motivation rakt upp på topp. Varje människa behöver lite pepp/komplimang för att hålla motivation uppe. Mitt livsrekord idag, att ha tränat i 3 månader i sträck. Efter bara tre månader tänker jag redan "Varför tränade jag inte förr? Gud vad ohälsosamt." - haha. Jag kunde även typ ingenting om träning, vad som var bra och dylikt. Idag är jag rätt medveten, med en förändrad livstil. Jag gillar att köra ordentligt på mitt sätt och sedan dagen efter känna på träningsvärk, en härlig känsla. Även att musklerna känns tydligare, är en härlig känsla. :)
 
Igår fick man en kompis att gå till gymmet och åtminstone röra lite på sig, vid 22-tiden! Jag trodde aldrig att JAG skulle peppa och lyckas få iväg personen. När personen ställde frågor, kunde jag svara på. Efter att ha svarat på frågorna, insåg jag hur mycket jag kan nu. Wow, kan jag säga om mig själv. Jag har blivit en sådan som längtar efter att gå till gymmet, och kör även små övningar hemma när jag känner för det. Jag gillar min livstil som det är nu, inte för ett år sedan. Samtidigt har jag min älskade som även gillar att gå till gymmet, vilket är ännu bättre. :)
 
Det här är en livstil som jag lätt kommer att hålla hårt i och fortsätta med, är mitt mål. Ha det så fint!




"The most beautiful thing you can put on a human is a smile."



- With Love -