POSTAT I: Allmänt

... 4 DECEMBER 2012

 
Bild: Emelie / Från min instagram
 
Det är nästan meninglöst att ens skriva/blogga, men jag har en speciell relation till bloggen som ligger varmt om hjärtat. Jag kan inte bara sluta, eller radera ens. Det kan vara avkopplande att blogga något enkelt ibland... för sig själv. Jag vet inte ens om någon ens fortfarande läser bloggar... Eller min, iallafall. Förutom syrran. ;)
 
Just nu sitter jag här på jobbet och väntar på feedback på arbeten. Det ingår i mitt arbete, att vänta på feedback, det. Så jag tar och bloggar en stund under tiden om vad som har skett på sistone. På sistone har det bara varit jobb, träning, julhandlat, julpyntat lägenheten lagom med adventstjärnor, julgran, gardiner och julstjärnor (blommor). Inga löjliga tomtar eller något liknande. ;) Katterna verkar digga julkulor då det har nu hittils varit tre stycken som rullat iväg på golvet!
 
Jag har även slagit in årets första julklapp i en av de finaste presentpapper MEN jag måste gömma dem så katten Spero inte kommer åt snören för annars äter han upp! Irriterande. Att lägga dem under granen är något vi tyvärr inte kan göra... I veckan kommer det en hel del paketer som jag ska hämta ut, slå in och så. De är bra presenter och passar dem som ska få! Skönt att vara ute i god tid med klapparna, än in allra sista minuten. Det roligaste med julen är att slå in paketerna och sedan ge bort. :)
 
Jag var även iväg till Hamnfrisören i Öregrund förra vecka för att fräscha till håret. Det kändes lite för mörkt så Jessica färgade utväxten, tog bort "slingor" som fanns på hjässen, la till ombre på mig och klippte bort det slitna. Det är egentligen inte så ljust som det ser ut på bilden, det är mer... solblekta slingor, inte blonda. Ja, ni kan se bilden nedan, i dagljus och kanske inte i bästa kvalité men men... (Fick censurera bort mitt ansikte, såg ej klok ut!) Blir alltid så nöjd med håret när det är Jessica som fixar. Hon är en klippa på det här! :)
 
 
Ha det så fint och njut av snön medan de ligger kvar på marken.




"The most beautiful thing you can put on a human is a smile."



- With Love -