POSTAT I: Allmänt

... FEEL YOUR HEART BEAT

 
 
Foto: Emelie / Nikon D60 - 2009
 
Jag är en av dom. Dom som jublar över den friska luften som hösten har släppt in nu. Löven som börjar bli brandgula och sakta faller, men ändå fortfarande hänga kvar i träden. Doften av höstens hjärta. Mössan kan få åka på. Även halsduken. En bra dag är när det är soligt och luften är lagom kylig, särskilt vid havet. :)
 
Just nu befinner jag mig på jobbet, där det är ganska "dött" just nu då jag väntar på andras mail där de bekräftar så att jag kan fortsätta jobba med det jag påbörjade för nån vecka sedan. Nästa vecka skall jag iväg till Yxnerum i Norrköping med hela huset här på jobbet och sova där en natt på hotell. Första gången för mig att åka bort med jobbet, det blir nog roligt därborta. Hoppas jag. Typ Kickoff och fortbildning.
 
Ha en fin tisdag.

POSTAT I: Livet

... I'M NOT GONE, I'M JUST LIVING THE LIFE

 
 
Jag är dålig på det här, att blogga. Det erkänner jag. Som alla andra föredrar jag instagram. För er som inte har appen, kan titta på mina vardagliga bilder via nätet. Det här är min instagram. :) 
 
Just nu är det väldigt lugnt på jobbet. En snubbe som sitter mittemot mig har däckat i sin datorstol, med ansiktet rakt mot taket. Hoppas inte han får ont i nacken när han vaknar till. Haha. Imorgon och fredag blir det att jobba hemifrån har jag tänkt, vilket blir skönt.
 
Just nu är det mestdels arbete, hemmet, träning som gäller. På sidan om, håller jag även på att hjälpa halvsyrran Linda och hennes halvsyrra Jessica med deras nattklubb på bowlinghallen som de ska öppna den 27:e oktober, jag hjälper dem med logotype/skylt/annons m.m. De frågade häromdan om jag ville vara klubbens vimmelfotograf den 27:e oktober då det är invigning, det var ett bra tag sen sist man gick omkring och fotade människor per ögonblick. Det sjuka är att de skapade Pulz sidan på Facebook den 4:e och snart är det 400 likes. De är t.o.m med i UNT, se artikeln. Det kommer att bli väldigt populärt, vilket är bra. Att jag hjälper dem det här, får jag frikort hos Hamnfrisören. Tjänster i utbyte, kan man säga. Något jag gillar väldigt mycket. Kanske dags och uppdatera frisyr? Lite putsning behöver jag iallafall. :)
 
Ja, så ser det ut för mig just nu. Ni får ha det så fint så hörs vi en annan vacker dag.




"The most beautiful thing you can put on a human is a smile."



- With Love -