POSTAT I: Dagbok

SAVE THE FLOWER IN MY HEART

Foto: Emelie / Några år sedan.
 
Ja. Min semester har tagit slut. I måndags kom jag hit till jobbet, då började personaldagarna här som att lyssna på några utbildningar om retorik, HLR, lyssnat på Unionen, gjort övningar, dansat salsa, ätit buffé med kollegorna. Haha, det var lite svettigt att dansa salsa men danslärarna var sköna och schysta.
 
HLR-utbildning är något varje människa bör gå på. När en person faller ihop p.g.a hjärtstopp, handlar det då om minuter att rädda livet på personen. Du kan rädda, om du kan HLR. Inte bara HLR, även hjärtstarter och luftvägstopp. Man går då ut från utbildningen en erfarenhet rikare. Varje arbetsplats bör ha en sådan utbildning, om ni aldrig gjort det - gå och fråga er chef om detta! Jag menar... Tänk dig, du själv får plötsligt ett hjärtstopp och förväntar dig att personen bredvid ska kunna HLR. Tänk om hen aldrig gjort HLR-övning, då riskerar du ju att mista ditt liv för att hen inte vet hur man gör. Det är så man måste tänka ibland. :)
 
Idag sitter jag på plan 2, i konferensrummet som fotograf. Jag fortsätter att fota personalen till intranätet för personalen. Det är ca 15 personer kvar, av 60. Jag har även beställt 400st broschyrer, 50 affischer som jag gjort och sedan lämna över dem till beställaren. Det är så jag arbetar, gott folk.
 
Om en timma stänger jag konferensrummet och slutar för dagen. Jag längtar tills helgen är här, jag lär vara utslagen efter första veckan. Ni vet hur det är, va? Ha det så fint så hörs vi!

POSTAT I: Mitt hem

THE BALCONY

Ojsan, jag glömde visst att visa hur det blev i balkongen till slut!
 
Bild 1: Som ni kanske minns så var den väldigt tom.
 
Bild 2: Äntligen byggde vi soffan av lastpallar, vi fick/skaffade nyblommade blommor.
 
Bild 3: Sedan målade jag soffan och la dit tillfälliga dynorna.
 
 
Ja, dessa var senaste bilder som tagits. Dynorna byttes ut mot skummadrasser med tyg. Bordet byggdes och invigdes. Även den där trälådan, som fick hänga på väggen på andra sidan av balkongen, med ljus på. Den silhuettljuset fick jag av mormor i helgens, som tack för målningen av koifisken jag gav henne för ett par månader sedan. :) Men den väggen/sidan är dock lite väl tom, vill bygga fram något ett högt smalt bord som katter kan sitta på, inte bara på bordet och fäller sin päls där. ;)
 
Det är annars mysigt där om kvällar när vi tänder ljus där. Vi behöver inte alltid vara i balkongen, man kan se ljusen fladdra lugnt genom fönstren från vardagsrummet. Även katterna kan njuta av dem! :) Blommorna i blomlådan har klarat sig bra, men dock inte de gula. De dog ut. Det lilla trädet dog egentligen, men jag har vattnat varje dag nu så det kommer nya på väg - därför ingen bild på trädet, haha.
 
Ha det så fint!
 




"The most beautiful thing you can put on a human is a smile."



- With Love -