POSTAT I: Dagbok

... HELLO FRIDAY


Foto: Emelie / Iphone.

Idag blir det DjurElit och jobba! Jag kom inte dit igår på grund av en huvudvärk som inte vill ge med sig förrän på eftermiddagen. Igår när jag ändå var hemma, fick vi mail om att vår vaktmästare vill komma in och titta på vår tapet i köket då vi har påpekat att det är fläckigt och håligt där. Äntligen kom han och han bestämde typ direkt att vi skulle få nya tapeter! Självklart valde vi samma tapet som till sovrummet. :) Vitt! Jag passade på och fråga när tapetarbeten skulle påbörja och hur lång tid det skulle ta, han sa att det skulle ske slutet av nästa vecka och det tar ca 3 dagar. Ok, det blir då lite stökigt under dessa tre dagar men det blir ju värt det till slut. Lättare att välja accentfärg i ett rum då när det är vita väggar. Det gillar jag!

Jag har verkligen svårt att hitta två snygga & hängande taklampor till hallen, för ett rimligt pris! Jag letade på datorn igår, och det var inte lätt. Lampor... Suck. Förhoppningvis hittar vi de rätta lampor med tiden. Jag vet inte heller vilken färg det skall vara på lamporna. Ännu mer svårare. Men hängande ska det vara iallafall. Man kanske ska gå till Elkedjan, som ligger i närheten som man kan gå till på 5 minuter, typ. Men det brukar vara ganska dyrt där. Ja, vi får se. Det är ett måste att skaffa lampor snart till hallen, det är för mörkt där om kvällarna. :)

Efter jobbet hämtar mina föräldrar mig och åker hem till mig så att pappa kan borra och fixa upp en sådan grej som har magnet så att knivarna kan ligga på den istället i en av lådorna i köket. Inte på väggen där det ska tapetseras om, alltså. Mmm, Snart är det bara en vecka kvar tills vi kan hämta hem soffan!

Ha en fin fredag!


Kommentarer
♥ från Syster

Skönt med nya tapeter :) ska bli kul att komma på besök sen när ni kommit i ordning lite mer :)

2012-03-16 @ 09:51:49
♥ från Emelie

Hihi, lsak skulle lätt race:a runt lätt utan hinder i hela lägenheten då det inte finns ett sådant hinder mellan rummen (förutom badrummen) ;) hihi.

2012-03-16 @ 12:43:18
URL: http://emeliesreality.blogg.se/
♥ från Bella

Du strålar vackert i bilden

2012-03-16 @ 23:25:27
♥ från Bella

Lampor... jag förstår hur svårt det är! Vi har nu alla taklampor i lägenheten, jag slipper tänka på det till vi fglyttar igen.

Men golvlampa är fortfarande svår! Vi vill ha en i vardagsrum men jag tror ärligt talat att vi inte kommer skaffa en.... Vi blir aldrig nöjda när vi hittat några som vi trodde att de duger.

2012-03-17 @ 11:57:53
♥ från Emelie

Bella: Tack :) Jag tycker att golvlampor är någotlunda lättare än taklampor, visst finns det flera stycken jag kan tänka mig men dessa har inte rimligt pris, typ.

2012-03-19 @ 08:50:38
URL: http://emeliesreality.blogg.se/

Lämna kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Meddelande:

Trackback