POSTAT I: Dagbok

... HAPPY LIFE

Foto: Emelie / Midsommar 2012


Hallå hallå. Jag har visst glömt bort bloggen litegrann. Men inte bara bloggen, även några få bilder från midsommaren. Ja, vad som hänt på sistone annars? Min semester kom och jag började måla utesoffan i balkongen. Det blev riktigt bra, vit men ej täckande. Det är så jag vill ha. Möbler som ska bo där, ska vara antagligen svag vit eller sliten. :) Mitt nästa projekt blir tydligen ett bord - jag hade tänkt köpa ett men det finns inget bra och i rätt storlek. Jag tittade i vedboden hos föräldrar på landet, där fanns slitna vita brädor då fick jag idén att sätta ihop och bygga fram ett bord! Så föddes min idé till. ;) Men inte bara ett bord, även fixa dynorna. Jag har ju madrasserna härhemma, som måste beskäras och så tyg. Dessa som sitter nu där, är bara tllfälliga eftersom de är fel i storleken.

 

Under midsommaren fick jag två stora växter från Charlotta (Elins chef), eller hon ville bli av med dem så jag tog dem. Vi behövde mer växter/grönska härhemma, och gärna något stort. Vi hade tänkt åka ner till Kungsängen och hämta dem i fredags, men då fick vi veta att Malin, Lotta & David ville åka ut på äventyr. Där kom jag med i bilden, att komma och hälsa på mig/oss. De var välkomna, och de kunde gärna hämta växterna. Perfekt. :)

 

Jag måste dock skaffa ett par större krukor, haha. Den vita duger visst inte. En står i vardagsrummet och en i sovrummet. Ursäkta kabelröran där. Vi ska fixa dessa jäkla kablarna, nångång... ;)


Malin, Lotta och David fick då se vårt hem för första gången och de verkade gilla den mycket. Vi fikade, pratade om allt, myste då och då på vår ofärdiga balkong. Det var en dimmig och regnig förmiddag först men sedan klarnade himlen och solen tittade fram, så vi beslöt att åka upp till Öregrund eftersom Lotta hade inte sett den. Vi promenerade runt i centrum, åkte tur & retur med färjan, tjejerna ville fota grabbarna som i Titanic på den där Öregrunds fyr, åt middag på Thai Bar ute, sedan drog vi till klipporna i Tallparken. Solen sken, vinden va varm och vattnet var riktigt kallt. Vi slappade bara på klipporna tills det var dags för oss att sticka hemåt och fortsatte med att snacka om allt. Tills vid niotiden åkte de. Det var en helt enkelt bra dag. Det var t.o.m väldigt längesen man träffade dem, hehe. Nu ska jag försöka se till att komma ner till Vänersborg under fallens dagar, det blir nog av det.

 

Idag var jag ute på landet och målade färdigt mina horn till sovrummet. Ljustakarna är även färdiga sen länge. Jag hämtar nog hem dem när de nya vita tapeterna har åkt på, vilket blir den 11-12 juli. Äntligen blir det av! Det har verkligen dröjt i månader. Efter ett argt mail igår, fick man ett datum idag. Det funkar visst. ;) Då kan jag äntligen inreda lite mer ordentligt på kökets vägg och mest i sovrummet. Jag längtar. ;)

 

Ni får ha det fint tills nästa gång jag bloggar igen!


Kommentarer

Lämna kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0