POSTAT I: Dagbok

... NEW DAY IN THIS LIFE


Foto: Emelie / Iphone.

Jag älskar min Iphone. Jag instagrammar varje dag med den, den är användbar varje dag, den håller mig sysselsatt när jag har tråkigt. Den har inte svikit mig en enda gång. Den har till och med fått mig att inte använda systemkameran varje gång jag vill ta bild. Alla som snackar att Iphone är värdelös eller om att den suger, släng er i väggen. :)

Ja, nog om mobilsnack. ;) Bilderna ovan visar hur min helg har varit, förutom bilden på mig själv som togs faktiskt för kanske ett kvart sedan. På något sätt är det extra mysigare att vakna till solskenet som tränger genom persiennerna, sådär lagom tidigt vid 8 eller 9 på morgon. :) Mysiga katter som gosar på köksbordet. Tända ljus som värmer upp rummet från min älskade fågelbur. Ja... Idag är det en ny dag, ny vecka, nya tag. Vi får se vad veckan har att erbjuda, har inget planerat för denna vecka heller... än.


Nu vill jag skriva ihop ett litet svar till Bella, som är flitig kommenterare när det gäller inredning. Det gillas. ;)

Bella, om "PÅ VÅR KÖPLISTA":

"Jag vet hur svårt det är med taklampor! Jag och joakim fick titta på lampor några gånger och vi diskuterade om det flera månader innan vi kunde hitta en till vardagsrum och en till köket. Lampor är nog det mest svårt jag vet! :D Men det låter ju jätte fint än så länge, det blir rolig se bilderna när ni har börjat inreda :)"

Mitt svar: Ja, förr brydde jag mig inte ens om hur lampornna skall vara. Men för ett tag sedan insåg jag att lamporna är en viktig del av inredning, de är en del av det som lyfter upp rummet. Vi vet iallafall vilken taklampa vi skall ha till köket och sovrummet, men inte resten av lägenheten. Väldigt beslutsångest-framkallande! Lite jobbigt, men vi kommer nog fram till något. Jo, det lär ta ett litet tag innan allt är 100% klart. Speciellt när vi får vänta på soffan, haha. :) Förresten, jag saknar att läsa dina ärliga, sanna, roliga, sköna ord via blogg. Jag vet inte om du faktiskt bloggar ibland även om du har din son i en ny blogg, eller inte. Du skriver ju om inredning ibland, det gillade jag... Jag saknar det, ska du veta. :) Kram!

Vi hörs!

Kommentarer
♥ från Bella

Happ smsat dig -samma mobilnr?

2012-02-07 @ 13:07:27
♥ från Bella

Jag gillar din fågelbur, den är så stor och stilig! Jag själv har en fågelbur som är så liten och ful haha. Jag har inte fixat till den än -skulle sparya den till silver, får väl fixa det när jag har tid :)

2012-02-07 @ 22:20:26
♥ från Emelie

Hihi, du får kanske leta efter en fin och större fågelbur längre fram? ;)

2012-02-08 @ 08:38:37
URL: http://emeliesreality.blogg.se/
♥ från Bella

Jo det gör jag nog :)

2012-02-09 @ 22:54:40

Lämna kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Meddelande:

Trackback